Rreth Nesh

Informacion rreth Studio Ligjore Lili

Arsyet pse klientët na besojnë ndër vite

Ne kemi një histori tepër të gjatë suksesi lidhur me çshtje të ndryshme të cilat janë dokumentuar dhe shfaqur në disa nga televizionet më të mëdhaja Shqiptare. Eksperienca jonë na jep besimin e duhur për të marrë përsipër çdo vështirësi, për ta zgjidhur me efikasitet dhe në kohën e duhur.

Avokate Shkendije Lili

Shkëndije Lili

Dedikim maksimal në çdo çështje

Avokat Shkëndije Lili, ka perfunduar studimet e larta në Fakultetin e Drejtësisë në vitin 2012 ku diplomohet për “Jurist”. Shkëndije Lili gjithashtu ka përfunduar me sukses Masterin Shkencor në “E drejtë Civile Tregrare” në vitin 2019 dhe po në të njëjtin vit ka fituar titullin Avokat. Pas studimeve ka ushtruar me sukses profesionin në çshtje të ndyshme prej vitit 2020.

Ofron shërbime të ndryshme në mënyrë private dhe njihet në mbarë opinionin publik prej shfaqjes së shumtë në disa nga televizionet më të suksesshmë në vend. Përveç profesionit si avokate, njihet si një nga investigatoret e para dhe më të suksesshme në Shqipëri.

VLERËSIMET NGA KLIENTET

ÇFARË THONË KLIENTËT PËR NE

“Nuk ka asgjë më të rëndësishme se të kesh besim 100% te avokati yt dhe kjo është pikërisht ajo që gjeta te Studio Ligjore Lili. Kisha pak probleme dhe më ndihmuan t’i zgjidhja pa u shqetësuar për të gjithë procedurën pasi janë ishin të mirëinformuar.”

“Nuk mund të shpreh sa mirënjohës jam që më ndihmuan gjatë periudhës së Krishtlindjeve ku të gjitha studiot e tjera ligjore nuk me hapën telefonin. Nga telefonata me Avokaten në ditën e Krishtlindjeve, deri në përfundim të proçesit jam tepër i kënaqur dhe mirënjohës për përkushimin e treguar.

“Unë kam përdorur shërbimet e tyre për vite dhe nuk mund të them me fjale se sa profesionistë, të orientuar drejt detajeve dhe të përgjegjshëm janë. Ekipi ka ekspertizë në të gjithë spektrin e nevojave ligjore dhe gjithmonë më lanë të ndihem sikur jam në duart më të mira.”

“Gjithmonë gjejnë kohë për të dëgjuar dhe kuptuar situatën tuaj dhe ju këshillojnë për mënyrën më të mirë të veprimit. Ndihem gjithmonë rehat që e kuptoj plotësisht situatën kur përballem me ta dhe ata e bëjnë çdo përvojë personale, sikur të jenë në vendin tim.”

“Faleminderit shumë Shkëndije Lili dhe të gjithë ekipit në Studio Ligjore Lili! Bënë punë të shkëlqyer për mua në lidhje me blerjen e një prone. Si blerës shtëpie për herë të parë, isha pak nervoz për këtë proces, por u ndjeva shumë i sigurt dhe i përfaqësuar mirë duke ditur se ata ishin në anën time.”

“A+. Jam shumë i kënaqur me këtë firmë. Në thelb këta duhet të jenë një “standard” për industrinë e ligjit se si të punohet me klientët. Çdo pyetje merr përgjigje së shpejti me shpjegime të plota.”

Informacion Kontakti

Telefon : +355 69 205 3007

info@studioligjorelili.com

Hen- Prem 09:00-17:00

Rr. Kavajes, Condor Center, Kati 3, Nr 67 Tirana, 1023

Ndonjëherë shpërndajmë lajme dhe të reja me anë të email, abonohuni për të mos humbur asnjë prej tyre!