Avokat për Çështje Penale

Ndihme profesionale nga një avokat për çështje penale me eksperience ndodhur në Tirane, Shqipëri.

Na kontaktoni për ndihmë!

Nëse keni nevojë për ndihmë për një nga shërbimet tona, mund të na kontaktoni menjëherë në format e mëposhtme:

Rr. Kavajes, Condor Center, Kati 3, Nr 67 Tirana, 1023, Tirana 1023 +355 69 205 3007 info@studioligjorelili.com

Avokat për Çështje Penale në Tiranë

Nëse po kërkoni një avokat për çështje penale në Tiranë, zyra jonë e avokatisë ju ofron konsulencë profesionale dhe ndihmën e duhur ligjore për çdo situatë. Ne sigurojmë asistencë që në momentet e para të ndjekjes penale. Ne mbulojmë përfaqësimin tuaj ligjor pranë të gjitha komisariateve në Tiranë që në momentin e parë të shoqërimit në rast se jeni i dyshuar për kryerjen e një vepre penale.

Gjithashtu, zyra jonë realizon përpilimin e të gjitha kërkesave fillestare të nevojshme dhe ju përfaqëson juve me profesionalizën dhe përpikmëri përpara çdo autoriteti përkatës dhe organi ligjzbatues.

Roli i avokatit në çshtje penale

Avokati për çështje penale jep asistencën e tij pranë të gjitha gjykatave dhe organeve të prokurorisë. Ai është i pranishëm fizikisht gjatë të gjitha procedurave ligjore përkatëse lidhur me konfliktin që ka ndodhur apo me çështjen konkrete që duhet zgjidhur.

Kini parasysh se përfaqësimi nga një avokat për çështje penale është i detyrueshem dhe në rast të mungesës së tij personi i dyshuar për kryerjen e një vepre penale e gjen veten në një disavantazh të rëndësishëm. Kjo sepse të gjitha dëshmitë apo deklaratat e gabuara do të shkojnë në favor të organit të akuzës.

Mbani mend se në rast të kundravajtjeve penale është me rëndësi të merret në konsideratë mënyra e dënimit. Kjo sepse ligji parashikon disa opsione të ndryshme dënimi të cilat nuk regjistrohen në regjistrin penal pranë Ministrisë së Drejtësisë.

Sipas Kodit të Procedurës Penale të Republikës së Shqipërisë parashikohet gjykimi me marrëveshje gjatë të cilit pala pranon fajin dhe kërkon caktimin e dënimit pranë prokurorisë. Gjithashtu, ai parashikon një alternativë tjetër dënimi me anë të një urdhëri penal. Ky urdhër më pas miratohet nga gjykata. Përfitimi i kësaj alternative për palën e dënuar është fakti se dënimi i dhënë nuk do të shënohet në regjistrin e gjendjes gjyqësore.  

Kini parasysh se nevoja e përfaqësimit nga një avokat për çështje penale që në fazat e para të hetimit është tepër e rëndesishme. Kjo pasi çdo lloj vonese sjell në mënyrë të pashmangshme pasoja të parikuperueshme gjatë fazës së hetimeve paraprake. Ndaj, mos hezitoni të kontaktoni një zyrë avokatie që në momentin e parë që kuptoni se jeni nën hetim për kryerjen e një vepre penale. 

Sipas Kodit të Procedurës Penale, në rast se kërkesat apo memo-t paraqiten me vonesë, personi nën hetim humbet të drejtat e tij që i takojnë në bazë të ligjit dhe parimit të një procesi gjyqësor të rregullt për gjykimin brenda një afati kohor racional. 

Në rast se kemi të bëjmë me një situatë arrestimi në flagrancë nga oficerët e policisë gjyqësore, përfaqësimi me një avokat është i detyrueshëm në momentin e marrjes në pyetje të personit të ndaluar. Mbani mend se deklaratat e para që realizohen kanë një rëndësi thelbësore për fazën e hetimit në çdo rast procedimi penal. 

Ndaj dhe theksojmë rëndësinë e dhënies së këtyre deklaratave në mënyrë të saktë dhe precize, gjithmonë në prezencën e një avokati përfaqësues. Këto deklarata mund të jenë vendimtare lidhur me të gjithë hetimin në tërësi dhe përfundimisht në caktimin e një dënimi.

Një tjetër çështje me rëndësi lidhet më drejtësinë penale për të mitur. Kodi i Drejtësisë Penale për të Mitur parashikon një çasje të re të situatave kur një përson nën moshën 18 vjeçare gjen veten në rrethana konfliktuale me ligjin. Organet ligjzbatuese i trajtojnë personat e mitur në një mënyrë më të favorshme, kjo pasi qëllimi kryesor është që ata të reflektojnë dhe të ndërgjegjësohen në lidhje me veprimin e kryer në kundërshtim me ligjin.

Që një person i mitur të përfitojë në rastin e konsumimit të një kundravajtjeje penale na leverdis gjithmonë që të shmanget procedimi penal. Kështu i mituri nuk do t’i nënshtrohej një procesi gjyqësor. Zyra jonë e avokatisë në Tiranë e ofron këtë shërbim për të gjithë personat e mitur të cilët e gjejnë veten në konflit me legjislacionin Shqiptar. Avokatët tanë të çështjes penale garantojnë profesionalizëm, bashkëpunim dhe mbështetje maksimale në trajtimin e këtyre situatave deliakte dhe në arritjen e një zgjidhjeje sa më të favorshme për ju.

Nëse po kërkoni një avokat për çështje penale me eksperiencë të gjerë në këtë fushë, ne ju sigurojmë se do të përfaqësoheni me korrektesë dhe përpikmëri. Avokatët tanë kanë një përvojë të thellë në trajtimin e shumë çështjeve të veprave penale në të gjitha shkallët e gjyqësorit. 

Ne e kuptojmë se përballja me akuzat penale mund të jetë një përvojë e frikshme dhe stresuese. Ekipi ynë me avokatë për çështje penale në Tiranë është pranë jush, për t’ju ofruar ekspertizën ligjore, udhëzimet dhe mbështetjen që ju nevojiten në çdo hap.

Ekspertizë në Çështje Penale

Me vite përvojë në zgjidhjen e çështjeve penale, ne ju sigurojmë shërbim profesional dhe ekspertizën e një avokati për çështje penale me një rekord të gjatë e të provuar të suksesit në përfaqësimin e klientëve në një shkallë të gjerë të rasteve penale. Ne do të përdorim çdo mjet dhe instrument në dispozicion, kombinuar me njohuritë tona të thella mbi legjislacionin shqiptar në mbrojtjen tuaj.

Zgjidhje Ligjore të Përshtatura me Situatën Tuaj

Ne e kuptojmë se çdo rast penal është unik, ndaj ne i personalizojmë strategjitë tona ligjore për t’iu përshtatur nevojave dhe rrethanave tuaja specifike. Për të gjitha akuzat e mundshme, përfshirë vjedhjet, sulmet, veprat penale lidhur me drogën ose çështjet e tjera penale, ne kemi ekspertizën e nevojshme për të zhvilluar një strategji mbrojtjeje të fuqishme në favorin tuaj.

Asistencë e Menjëhershme

Ne jemi në dispozicionin tuaj për t’ju ndihmuar që në momentin e parë kur e kuptoni se mund të jeni përfshirë në një hetim penal. Ndërhyrja e hershme ligjore mund të sjellë ndryshimin në rezultatet e rastit tuaj, kështu që mos ngurroni të na kontaktoni. 

Përfaqësim në Gjykatë

Me ndihmën e një avokati për çështje penale ju do të siguroheni që të keni përfaqësimin e duhur në gjykatë. Ne do të jemi me ju në çdo hap të rrugës, që nga negociatat para gjyqit dhe deri tek çdo seancë e procesit gjyqësor. Ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur të drejtat tuaja me vendosmëri në mënyrë që vendimi përfundimtar të jetë i drejtë dhe i ndershëm. 

Mbështetje për Fëmijët e Mitur

Nëse fëmija juaj është nën moshën penalizuese dhe po përballet me akuzat penale, qëndroni të qetë. Ne i njohim të gjitha nuancat ligjore të përfshira në rastet e çështjeve penale për fëmijët e mitur. Ne do të punojmë fort për t’u siguruar që të rinjtë të marrin udhëzimet e nevojshme, rehabilitimin e duhur dhe një shans për një të ardhme më të mirë pa pasoja të rënda nga gabimet e tyre.

Konfidencialitet dhe Besim

Ne e kuptojmë natyrën e ndjeshme dhe delikate të rasteve penale. Ndaj ne i japim prioritet konfidencialitetit dhe besimit të klientëve, jo vetëm në këto raste, por në trajtimin e çdo çështjeje! Kini besim se avokatët tanë për çështje penale do ta trajtojnë problematikën tuaj me kujdes maksimal dhe profesionalizëm.

Zgjedhja e avokatit të duhur është një faktor thelbësor në arritjen e rezultateve të kënaqshme për rastin tuaj. Zyra jonë e avokatisë në Tiranë është e përkushtuar ndaj garantimit të një zgjidhjeje sa më të favorshme për klientët tanë. Me përvojën, përkushtimin, dhe qasjen tonë të personalizuar ndaj fushës së përfaqësimit ligjor, ne ju sigurojmë se do të merrni një shërbim etik, korrekt dhe të specializuar.

Kontakto Një Avokat Për Çështje Penale

Mos lejoni akuzat penale të rrezikojnë të ardhmen tuaj. Kontaktoni zyrën tonë të avokatisë sot për të caktuar një konsultë me një avokat për çështje penale në Tiranë dhe për të diskutuar nevojat tuaja ligjore me një profesionist të mirëfilltë të fushës. Ne jemi këtu për t’ju ofruar mbështetjen ligjore dhe udhëzimet që ju nevojiten për të naviguar me siguri kompleksitetet e sistemit të drejtësisë penale shqiptare dhe për të siguruar rezultatin më të mirë të mundshëm për rastin tuaj. Liria dhe e ardhmja juaj janë prioritetet ynë!

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden.

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden.

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden.

Informacion Kontakti

Telefon : +355 69 205 3007

info@studioligjorelili.com

Hen- Prem 09:00-17:00

Rr. Kavajes, Condor Center, Kati 3, Nr 67 Tirana, 1023

Ndonjëherë shpërndajmë lajme dhe të reja me anë të email, abonohuni për të mos humbur asnjë prej tyre!