Avokat në Tiranë | Studio Ligjore Lili

Avokat në Tiranë me eksperiencë shumëvjeçare në zgjidhjen e çdo problematike ligjore. Ofrojmë shërbim ligjor cilësor dhe të perballueshëm për të ndihmuar qytetarët me çdo çështje. Studio Ligjore Lili ndodhet në Tiranë, Shqipëri.

Misioni Ynë

Avokat Shkëndije Lili

Ne ofrojmë asistencën e duhur për të ndihmuar të gjithë klientët me problematikat ligjore, pa varësisht vështirësisë ose llojit të tyre. Çdo çështje trajtohet me përgjegjësi dhe profesionalizëm duke pasur gjithmonë si qëllim zgjidhjen e problemit për çdo klient.

Më shumë rreth nesh
Avokat & Studio Avokatie Lili Tirane Logo

Arsyet pse klientët na besojnë ndër vite

Ne kemi një histori tepër të gjatë suksesi lidhur me çshtje të ndryshme të cilat janë dokumentuar dhe shfaqur në disa nga televizionet më të mëdhaja Shqiptare. Eksperienca jonë si avokat në Tiranë na jep besimin e duhur për të marrë përsipër çdo vështirësi, për ta zgjidhur me efikasitet dhe në kohën e duhur.

JEMI EKSPERTË PËR

KËTO SHËRBIME LIGJORE

Çështje Familjare – Divorc

Nëse po kërkoni një avokat për çështje familjare apo një avokat për divorc me eksperiencë në trajtimin e këtyre problematikave, garantojmë profesionalizëm dhe përkushtim maksimal.

Vizito Faqen

Çështje Penale

Avokat për çështje penale në Tiranë, konsulencë profesionale dhe ndihmë e saktëligjore për çdo situatë.

Vizito Faqen

Çështje Pensioni

Shërbim profesional për të informuar dhe ndihmuar gjatë gjithë proçsit për çështjet e dokumentacionit të pensionit.

Vizito Faqen

Demshperblim per Largim nga Puna

Shërbim profesional, dedikim dhe vlerësim të thellësishëm të situatës tuaj social-ekonomike në rast se jeni shkarkuar nga puna padretjësisht.

Vizito Faqen

Demshperblim per Aksidente Rrugore

Mund të ndihmojmë çdo person i cili ka pësuar dëme nga një aksidenti rrugor. Mësoni për dëmshpërblimin tuaj.

Vizito Faqen

Verifikim Per Heqje Ekspulsi

Me ndihmën e një avokati për heqje ekspulsi ju do të mund të përgatisni me lehtësi të gjithë dokumentacionin e nevojshëm për nisjen e procedurave.

Vizito Faqen

Avokat Per Leje Qendrimi

Zyra jonë e avokatisë ofron shërbim të specializuar për të gjithë shtetasit të huaj që kanë vendosur të jetojnë dhe të punojnë në Republikën e Shqipërisë.

Vizito Faqen

Viza Angleze-Çështje Emigracioni

Zyra jonë e avokatisë ofron shërbime cilësore dhe korrekte për t’ju ndihmuar në çdo hap të aplikimit tuaj për një vizë.

Vizito Faqen

Hetime

Zyra jonë investigative ju ofron shërbime profesionale për hetime private në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni. Ofrojmë saktësi dhe konfidencialitet absolut.

Vizito Faqen

“Të kuptosh pozicionin tënd ligjor është hapi i parë drejt zgjidhjes së problemit.” Na kontaktoni për ndihmë.

VLERËSIMET NGA KLIENTET

ÇFARË THONË KLIENTËT PËR NE

“Nuk ka asgjë më të rëndësishme se të kesh besim 100% te avokati yt dhe kjo është pikërisht ajo që gjeta te Studio Ligjore Lili. Kisha pak probleme dhe më ndihmuan t’i zgjidhja pa u shqetësuar për të gjithë procedurën pasi janë ishin të mirëinformuar.”

“Nuk mund të shpreh sa mirënjohës jam që më ndihmuan gjatë periudhës së Krishtlindjeve ku të gjitha studiot e tjera ligjore nuk me hapën telefonin. Nga telefonata me Avokaten në ditën e Krishtlindjeve, deri në përfundim të proçesit jam tepër i kënaqur dhe mirënjohës për përkushimin e treguar.

“Unë kam përdorur shërbimet e tyre për vite dhe nuk mund të them me fjale se sa profesionistë, të orientuar drejt detajeve dhe të përgjegjshëm janë. Ekipi ka ekspertizë në të gjithë spektrin e nevojave ligjore dhe gjithmonë më lanë të ndihem sikur jam në duart më të mira.”

“Gjithmonë gjejnë kohë për të dëgjuar dhe kuptuar situatën tuaj dhe ju këshillojnë për mënyrën më të mirë të veprimit. Ndihem gjithmonë rehat që e kuptoj plotësisht situatën kur përballem me ta dhe ata e bëjnë çdo përvojë personale, sikur të jenë në vendin tim.”

“Faleminderit shumë Shkëndije Lili dhe të gjithë ekipit në Studio Ligjore Lili! Bënë punë të shkëlqyer për mua në lidhje me blerjen e një prone. Si blerës shtëpie për herë të parë, isha pak nervoz për këtë proces, por u ndjeva shumë i sigurt dhe i përfaqësuar mirë duke ditur se ata ishin në anën time.”

“A+. Jam shumë i kënaqur me këtë firmë. Në thelb këta duhet të jenë një “standard” për industrinë e ligjit se si të punohet me klientët. Çdo pyetje merr përgjigje së shpejti me shpjegime të plota.”

Informacion Kontakti

Telefon : +355 69 205 3007

info@studioligjorelili.com

Hen- Prem 09:00-17:00

Rr. Kavajes, Condor Center, Kati 3, Nr 67 Tirana, 1023

Ndonjëherë shpërndajmë lajme dhe të reja me anë të email, abonohuni për të mos humbur asnjë prej tyre!